Bli medlem

För att få delta i våra kurser och övriga aktiviteter måste du vara medlem hos oss. Fyll i kontaktformuläret längre ner på sidan och betala till vårat bankgiro 5138-7090 eller swisha till 123 695 45 98 (ej ungdomsmedlem, se nedan). Märk insättningen med ditt namn.

Medlemskapet är löpande, dvs gäller i 12 månader från tecknandet.

Medlemsavgifter 2018

Ordinarie medlem: 490 kr

Familjemedlem: 130 kr

D-medlem: 90 kr

Ungdomsmedlem: 300 kr

Ordinarie medlem

Av medlemsavgiften går 400 kr till Svenska Brukshundklubben (SBK) centralt och 90 kr till Vimmerby Brukshundklubb.

Familjemedlem

Du kan bli familjemedlem om någon i din familj redan är ordinarie medlem och ni bor på samma adress. Hela avgiften tillfaller Vimmerby Brukshundklubb.

D-medlem

Delbetalande medlem kan du bli om du är ordinarie medlem i en annan av SBK:s lokalklubbar eller i någon av SBK:s rasklubbar (fn 18 st) – gå in på www.brukshundklubben.se för att se vilka raser som tillhör SBK. Hela avgiften tillfaller Vimmerby Brukshundklubb.

Ungdomsmedlem

För dig mellan 6 och 25 år. Gå in på www.shu.se för att få mer information om vad det innebär att vara med i Sveriges Hundungdom (SHU).

När du registrerar dig som medlem hos SHU ska du först välja hundungdomsklubb, därefter specialklubb SBK och då markera Vimmerby Brukshundklubb. På så sätt hittar vi dig i vår medlemslista när du t ex vill gå kurs hos oss. OBS! Avgiften bestäms av SHU - ingen del tillfaller Vimmerby Brukshundklubb.

Betalning

Det första året du är medlem betalar du medlemsavgiften till Vimmerby Brukshundklubb (förutom ungdomsmedlemmar, se ovan). Följande år kommer du att debiteras direkt från Svenska Brukshundklubbens förbundskansli.

Som medlem har du...

- rätt att delta i kurser och aktiviteter på Vimmerby Brukshundklubb.

- rätt att träna på klubbens område.

- rätt att delta i tävlingar och utställningar arrangerade av SBK eller av någon brukshundklubb, som är ansluten till SBK.

- 6 nummer/år av tidningen Brukshunden – Sveriges näst största hundtidning.

- automatiskt en personolycksfallsförsäkring när du deltar i klubbens kurser/aktiviteter.

- möjlighet att teckna försäkring på hem, bil och mycket annat - försäkringarna är speciellt framtagna för hundägare och deras behov.

- 10% rabatt på hundförsäkring i Agria.

Faktureringsadress:

Vimmerby brukshundklubb