Pristagare 2017

På årsmötet 14 februari 2018 utsågs följande ekipage till vinnare av klubbens vandringspriser. Stort grattis!

Gullbackens vpr till årets lydnadshund - Linda Fridell med Deveritas Ikon "Ixon"

Playboys och Brunos vpr till årets lydnadshund i klass I eller klass II - Linda Fridell med Deveritas Ikon "Ixon"

Gösta Petterssons vpr till årets spårhund - Yvonne Öhman med Black-Mack "Chippen"

Veteranernas vpr till årets appellhund - Lena Gremar med Mandylikes Gleam "Torsten"

RingRävarnas vpr till årets utställningshund - Anna Wenell med Funnyfail´s Briljanta Beth, "Betty"

Rallyns vpr till årets rallylydnadshund - Anna Wenell med Funnyfail´s Briljanta Beth, "Betty"

Agilityns vpr till årets agilityhund - Malin Winell med Kogaråsen's Yalla, "Yalla"

Malin Winell fick även förtjänsttecken, grattis!

Faktureringsadress:

Vimmerby brukshundklubb